Voetbalschool

‘Improve Yourself’ is waar de voetbalschool van La Soccer Academy om draait. Door intensieve, progressieve trainingen te bieden met onze eigen voetbalvisie halen wij het maximale uit de speler. We richten ons veel op het individu om vanuit daar een sterk team te creëren. Met wekelijkse trainingen werken wij aan onder andere coördinatie, techniek en nog veel meer voetbalhandelingen die het voetbal zo leuk maken!

KNVB Trainers

Onze KNVB-trainers zijn UEFA-C gediplomeerd, zeer ervaren als voetbaltrainer en hebben ervaring met lesgeven en/of aansturen van kinderen. De trainers zorgen voor een cyclus van 4 weken waarbij alle belangrijke punten aan bod komen.

Werkwijze op

Op loopafstand van de Amsterdamse Arena leer jij de ‘baas’ worden over de bal. Op het moment dat jouw balvaardigheid zich goed ontwikkelt zal je meer plezier krijgen, meer zelfvertrouwen ontwikkelen, meer initiatief gaan nemen en zal je groeien als voetballer om uiteindelijk ‘Meester over de bal’ te worden. De spelers worden ingedeeld in groepen op basis van niveau en leeftijd, zodat wij per individu precies kunnen meten hoe hij of zij zich ontwikkelt op verschillende vaardigheden. Denk onder andere aan techniek, 1-op-1 training, balvaardigheid, explosiviteit, coördinatie en snelheid.

Kies jouw pakket

Samen zorgen we ervoor dat jij het maximale uit jezelf haalt. Dit doen wij door extra en privé trainingen. Om het gemakkelijk te maken werken wij met twee pakketten. Sporten moet toegankelijk zijn voor ieder kind. Daarom hanteren wij zeer scherpe tarieven vanaf 50 euro per maand. Hierbij krijg je 4 trainingen in groepsverband, zondag groepstraining, 75 minuten per les welke ingedeeld is naar niveau en leeftijd. Ook kan je kiezen voor onze LASA privé training voor maar 80 euro per maand. Hierbij krijg je 4 privé trainingen, trainingsdag naar keuze, 60 minuten per les en persoonlijke begeleiding.

Tot op het voetbalveld in Amsterdam!

Ben jij er klaar voor om het beste uit jezelf te halen bij ons op de voetbalschool? En om je voetbalskills te verbeteren? Vul dan het onderstaande formulier in samen met een ouder/verzorger. Nog vragen? Neem dan contact op via info@lasocceracademy.nl