Techniektraining

Bij voetbal is techniek een belangrijk onderdeel. Bij een goede beheersing ben je tijdens verschillende situaties de baas over de bal. Denk aan het geven van een pass of het aannemen van een bal, het kunnen passeren van de tegenstander met behoud van balbezit en de juiste traptechniek.

Bij techniektraining draait het om oefenen, fouten maken, oppakken en doorgaan. Dit stimuleren wij dan ook, techniek heb je namelijk niet in één keer onder controle. De trainer kijkt hierbij naar de volgende punten:

  1. Is de juiste positie gekozen?
  2. Wordt het juiste moment herkend?
  3. Heeft de actie de juiste snelheid?
  4. Heeft de actie de juiste richting?

Waar, wanneer en hoe wordt de actie uitgevoerd? De trainer kijkt hiernaar om verkeerde voetbalhandelingen tegen te gaan om zo werkelijk beter te leren voetballen.

KVNB Trainers

Onze techniektraining wordt begeleid met trainers van de KNVB die minimaal UEFA C gediplomeerd zijn, hebben ruime ervaring als voetbaltrainer en hebben ervaring met lesgeven en/of aansturen van kinderen. De trainers zorgen voor een cyclus van 4 weken waarbij alle belangrijke punten aan bot komen.

Kies jouw pakket

Samen zorgen we ervoor dat jij het maximale uit jezelf haalt. Dit doen wij door extra en privé trainingen. Om het gemakkelijk te maken hebben wij 2 pakketten ontworpen. Sporten moet toegankelijk kunnen zijn voor ieder kind. Daarom hanteren wij zeer scherpe tarieven vanaf 50 euro per maand! Hierbij krijg je 4 trainingen in groepsverband, zondag groepstraining, 75 minuten per les & ingedeeld naar niveau en leeftijd. Ook kan je kiezen voor onze LASA privé training voor maar 80 euro per maand. Hierbij krijg je 4 privé trainingen, trainingsdag naar keuze, 60 minuten per les & persoonlijke begeleiding.

Tot op het veld in Amsterdam!

Ben jij er klaar voor om het beste uit jezelf te halen? En door middel van techniektraining je voetbalskills te verbeteren? Vul dan het onderstaande formulier in samen met een ouder/verzorger. Nog vragen? Neem dan contact op via info@lasocceracademy.nl