Trainingsmethodiek

Voetbal draait om meer dan enkel achter de bal aanrennen en scoren, het draait om de motoriek van de speler. De manier van lopen, draaien en springen zijn allemaal een belangrijk onderdeel van het uiteindelijke scoren. Daarom focussen wij ons vooral op het individu om het team sterker te maken. Wat is jouw kracht en waar moet je aan werken? Daar draait het om bij LA Soccer Academy.

Vaardigheden

Om je te ontwikkelen op het veld richten wij ons op een aantal vaardigheden:

  • Techniek
  • 1-op-1 training
  • Balvaardigheid
  • Explosiviteit
  • Coördinatie
  • Snelheid

Naast technische vaardigheid verlangt het huidige voetbal naar multifunctioneler spelers die ook beschikken over tactisch inzicht, een goede conditie en een gezonde drive en mentaliteit. Om dit voor elkaar te krijgen zijn onze trainingen zeer intensief maar zo ingericht dat er voldoende herstel is om steeds sterker te worden.

KVNB Trainers

Om een optimaal resultaat te behalen is een goede trainer zeer belangrijk. Daarom beschikken wij over verschillende KNVB Trainers die minimaal UEFA-C gediplomeerd zijn. Zij hebben ruime ervaring als voetbaltrainer en zijn bedreven in het lesgeven en/of aansturen van kinderen. De trainers zorgen voor een cyclus van 4 weken waarbij alle belangrijke punten aan bod komen.

Kies jouw pakket

Samen zorgen we ervoor dat jij het maximale uit jezelf haalt. Dit doen wij door extra en privé trainingen. Sporten moet toegankelijk kunnen zijn voor ieder kind. Daarom hanteren wij zeer scherpe tarieven vanaf 50 euro per maand! Hierbij krijg je 4 trainingen in groepsverband, zondag groepstraining, 75 minuten per les en ingedeeld naar niveau en leeftijd. Ook kan je kiezen voor onze LASA privé training voor maar 80 euro per maand. Hierbij krijg je 4 privé trainingen, trainingsdag naar keuze, 60 minuten per les & persoonlijke begeleiding.

Tot op het veld in Amsterdam!

Ben jij er klaar voor om het beste uit jezelf te halen? En door middel van een trainingsmethodiek jouw voetbalskills te verbeteren? Vul dan het onderstaande formulier in samen met een ouder/verzorger. Nog vragen? Neem dan contact op via info@lasocceracademy.nl