Voetbal academie

Wil jij je techniek, tactiek en fysieke gesteldheid op het veld verbeteren? Dat kan bij LA Soccer Academy; de voetbal academie van Nederland. Wij willen dat je jezelf ontwikkelt als speler door middel van coördinatie oefeningen en techniektraining zoals balbehandeling, bewegingen en tactisch inzicht. Bij de football academy zorgen wij ervoor dat jij nog verder kan gaan in je droom om profvoetballer te worden! Dit kan je alleen bereiken door fouten te maken, je mag pingelen, je mag creativiteit tonen. We stimuleren dit zelfs en geven je complimenten wanneer je durft te leren, ook als een actie niet in één keer lukt. Door deze strategie toe te passen leer jij vertrouwen te krijgen met de bal en ga je groeien als speler.

KVNB Trainers

Om deze doelen te kunnen verwezenlijken beschikken wij over verschillende KNVB Trainers die minimaal UEFA-C gediplomeerd zijn, hebben ruime ervaring als voetbaltrainer en hebben ervaring met lesgeven en/of aansturen van kinderen. De trainers zorgen voor een cyclus van 4 weken waarbij alle belangrijke punten aan bod komen.

Werkwijze football academy

Ons trainingsveld is op loopafstand van de Amsterdamse Arena en gelegen naast de snelweg (handig voor je ouders). Aan de hand van je leeftijd en ervaring delen we je in bij een team. Hier ga je in een cyclus van 4 weken trainen waarbij verschillende vaardigheden aan bod komen, zoals: techniek, 1-op-1 training, balvaardigheid, explosiviteit, coördinatie en snelheid. We kijken goed naar het individu om ervoor te zorgen dat het team goed samen kan werken en uiteindelijk een mooi doelpunt kan maken (of juist een bal tegenhoudt)!

Kies jouw pakket

Samen zorgen we ervoor dat jij het maximale uit jezelf haalt. Dit doen wij door extra en privé trainingen. Sporten moet toegankelijk zijn voor ieder kind. Daarom hanteren wij zeer scherpe tarieven vanaf 50 euro per maand! Hierbij krijg je 4 trainingen in groepsverband, zondag groepstraining, 75 minuten per les en ingedeeld naar niveau en leeftijd. Ook kan je kiezen voor onze LASA privé training voor maar 80 euro per maand. Hierbij krijg je 4 privé trainingen, trainingsdag naar keuze, 60 minuten per les en persoonlijke begeleiding.

Tot op het veld in Amsterdam!

Ben jij er klaar voor om het beste uit jezelf te halen bij ons op de voetbal academie? En om je voetbalskills te verbeteren? Vul dan het onderstaande formulier in samen met een ouder/verzorger. Nog vragen? Neem dan contact op via info@lasocceracademy.nl